Kerámiafestés

 

Fess egyedire egy natúr kerámiát

Festhetsz nálunk egyszer égetett natúr kerámiát, melyekből több, mint 200 félét találsz üzletünkben, az állatfiguráktól a használati tárgyakig. A Termékek menüben meg is tudod ezeket nézni, a hozzájuk tartozó árral, illetve láthatsz megfestett tárgyakat kedvcsinálóképpen.
Ha megvan a választott kerámia, akkor következik a festékek kiválasztása, mely színeket kis csempék formájában láthatjátok, és ez alapján tudjátok megálmodni kerámiátok színeit. Több mint 80-féle színből válogathatsz, melyek között vannak önmagukban mintásak is, ezáltal a megfestett tárgy külön minta nélkül is gyönyörűséges lesz (lentebb láttok róla egy kis videót)!
Festékeink vízbázisúak, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaznak, és kijön a ruhátokból, ha esetleg rákerülne (kötényt természetesen adunk).
Ha készen vagy a festéssel, hagyjuk száradni, majd ráégetjük a festéket 1000°C fölött, ezután mázazzuk, és ismét égetjük 1000°C fölött. Mindez a folyamat kétszer 24 órát vesz igénybe, így a bögrék, tányérok, vázák és egyebek nem csak szépek, de funkcionálisan is használhatók lesznek.
Ezután értesítünk telefonon vagy e-mailben, hogy jöhetsz az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 10-14 napot vesz igénybe.
Az elkészült kerámiákat, agyagtárgyakat az értesítést követően 1 hónapig tároljuk ingyenesen, ezután tárolási költséget számolunk fel, ami naponta 100 HUF. Megértéseteket köszönjük!

A kerámiafestésről egy kis ízelítőt a lenti videóban láthattok:

Bezár