Rendezvények

Nálunk (Kaméleon Kerámia)

  • Szülinapi zsúr gyerekeknek, tortával, gyerekpezsgővel, játékkal, diszkóval.*
  • Óvódás, iskolás csoportok kreatív foglalkozása
  • Csapatépítés felnőtteknek
  • Szülinap felnőtteknek, pezsgővel, tortával*
  • Lánybúcsú pezsgővel, tortával*
  • Legénybúcsú pezsgővel, tortával*
  • Ajándék a családnak, baba talpacska, kezecske

*Hozhatsz hozzánk ételt, italt, pezsgőt, tortát stb. és alkotás előtt/után elfogyaszthatjátok nálunk. Mi ezeket nem árulhatjuk.

Példa a nálunk tartott szülinap lebonyolításáról: Az előzetesen leegyeztetett értékű kerámiák közül választhatnak a gyerekek, melyeket a program első részeként elképzelésük szerint, a mi segítségünkkel megfestenek. Ez kb. 1–1,5 órás program. Ezután az ünnepelt köszöntése és ajándékozása következik, tortaevés, pezsgőzés, majd vagy játszanak a gyerekek, vagy diszkóvá alakul műhelyünk földszinti része. A program kb. 3 órát vesz igénybe, mely időtartamra üzletünket bezárjuk. Ez a kizárólagosság egyszeri 8000 Ft-ba kerül.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, írj egy e-mailt a kameleonkeramia@gmail.com címre, mi pedig rövidesen küldünk egy árajánlatot.
Az árajánlat kapcsán kérjük, írd le, milyen eseményre jönnétek, hány fővel, milyen korosztálynak szeretnéd, illetve mekkora összegre gondoltál személyenként.

Házhoz megyünk

Szülinapi partit, csapatépítést, leánybúcsút, nyári táborba kiegészítő programot szeretnél gyermekednek, (párodnak, barátodnak, kollégádnak) de otthonodban, avagy más helyszínen szeretnéd megtartani?
Keress meg minket elképzeléseddel, és mi megvalósítjuk!
Örömmel megyünk óvodákba, iskolákba, idősek otthonába (szinte bárhova) kitelepülünk, így megoldható kisebb gyerekek, nagyobb csoportok, mozgáskorlátozottak alkotása is.
Természetesen más eseményre, pl. gyereknapra, családi napra, csapatépítésre bármely rendezvényre nyitottak vagyunk!
Ha felkeltettük az érdeklődésedet írj egy e-mail-t a kameleonkeramia@gmail.com-ra és mi rövidesen küldünk egy árajánlatot. Az ajánlat kérésben írd le hova, hány főre, milyen korosztálynak szeretnéd az eseményt, ill. mekkora összegre gondoltál személyenként.

Néhány kép a szülinapokról, lánybúcsúkról, csapatépítésről és kitelepüléseinkről:

Bezár